Drugari, odlučila sam da pravim video dnevnik koji će beležiti neke trenutke u praćenju moje bolesti, ako to bude bilo moguće, što zavisi od mog fizičkog stanja. Juče sam bila na konzilijumu u Narodnom frontu. Veliki broj ljudi reagovao je na moju priču. Ona će na žalost, biti korisna svima onima koji će tražiti podršku kada saznaju svoju dijagnozu. Dobila sam i emotivnu i materijalnu podršku.  Za pet dana sam zaradila ovde moju polovinu plate, kada sam najzdravija. To je snaga bloga, a meni je to život. Magistar, sa trideset godina staža, koja NIKADA nije bila na bolovanju /sem porodiljskom, i koja NIKADA nije bila bez posla. Na bolovanju sam dobila platu celih 11.500 dinara.(kažu dobiću za PAR meseci ostatak!??) Eto.

Mnogi su me zvali da me pitaju kako sam, pa sam zato i rešila da se okrenem videu. . Uzgred,  deo karijere sam provela pred kamerama, ali nikad nisam to volela, tako da i sad osećam nelagodnost. Nije lako pričati priču koju delim sa Vama:

 

https://aleksandranm.wordpress.com/2019/04/18/o-raku-jajnika-licno-iskustvo-sa-pogledom-na-narodni-front-prvi-deo/

https://aleksandranm.wordpress.com/2019/04/20/o-raku-jajnika-licno-iskustvo-sa-pogledom-na-narodni-front-drugi-deo/

https://aleksandranm.wordpress.com/2019/05/04/o-dobrim-lekarima-raku-i-podrsci/

Tekst sam krenula da pišem da bi Srbiji pokazala sjajne lekare, pa sam nastavila da bih sebi olakšala, pa sam zaključila da nemam love, pa sad nastavljam, jer ste se Vi odazvali. Volela bih da Više reagujete na Patreon, jer bi onda videli da sam ja prvi cilj iz istog već ostvarila.

https://www.patreon.com/aleksandranm

Sledeći put ću se javiti sa iskustvom sa Onkologije.