to jutro kada je ustao to jutro kada je ustao to jutro kada je ustao odlučio je da izađe iz kuće nije bio ceo mesec kada je izašao prvi put pored pošte je video mrtvog čoveka ne baš skroz bila mu je podignuta majica video se veliki žuti stomak praćakao se kao riba nogama je trzao oko njega je bilo ljudi pena mu je curila niz bradu jedna se žena sagla i prljavom zgužvanom maramicom ga obrisala pomislio je ohoho ovaj će se još i razboleti nije dovoljno što umire još će se razboleti. oko njega je bilo puno ljudi.

mislio je da nazove starumajku nije nije majka će se žaliti koga da nazove da prošeta sa nekim nema psa nema ni ribicu pičku nema to ne nikako nije higijenski oprao je ruke kada je pustio vodu u toaletu oprao je ruke.

bled sam malo pomislio je sunce me nije videlo virus ubija sunce video je jutros je bilo na tvu ultravioletno jebemliga valjda to ultravioletno valjda je to sunce izaći ću napolje pomislio je poneću džemper crni lepo će me zaštititi ako padne kiša mamu joj jebem u pičku pička mi je stalno na ustima i kiši dokle će padati nema ni oblačka ali rano je jutro ipak džemper.

seo sam u parku nema nikoga samo jedna žena sa psom i jedna sa dvoje dece baš je lepo pomislio je baš lepo ceo grad se vidi šta ću sa gradom poneo sam nož samo ću zarezati malo da osetim da sam živ samo malo preko ruke. tako

krv je isticala kao živo biće crna krv velika tekla je kao čovek bolela je bolela sedim začuđen ništa me ne boli sunce je sve dalje gde mi je crni džemper pašće kiša pašće sigurno odjednom nema svetla.

Žena sa psom je vrisnula.