Jao vidi…Ih…Opet sam slomila nokat kad sam danas bila na masaži. Ne idem više na kvarcovanje. Ma kakav kvarc, vidis da sam lepa i bela. Znaš da se svi muskarci okreću za.mnom. A on našao da me vara sa tom…Nista. Nista. Ma ništa. Ja sam otišla kod nje i počupala je i rekla da mi imamo dvoje dece i da se mane, al ne vredi.

Ma u redu, okreću se i za tobom, nemoj da se ljutiš, al sam ja visoka plavuša, izvini. Koliko imaš…Ni metar i sedamdeset.  Metar šezdeset osam? Eto. A frizura ti je nikakva. Što ne staviš umetak? Pa šta, što nisi pevačica. Bila bi skoz cool. Ima kod mene u butiku jedan kostim baš za tebe. Uzano, sestro, samo uzano. I umetak da staviš, jesi čula?

Vidi. Sport, čitam, svaki dan mi knjiga na stoliću, masaža, putovanja, stil…A on sa seljančurom.

Ma nismo mi ušli u kriminal zato što smo loši ljudi…Ma ne. Samo volimo lepo da živimo. A drugačije se ne može danas. I nije to neka mafija. Gradjevinska, to ti drugacije ne može, bez da se malo podmaže i pritisne. Šta, kao da neko gradi u Srbiji?

A Beograd na vodi?

Ma uletećemo i tu. Vec jesmo, ali nemoj da se  zalećem. Ne mogu da pričam. Usta su mi zatvorena, izvini.

Brze pruge? Ma od tog posla nema ništa. Smejurija, nemoj da si naivna. To je za malu decu. E se sećaš, ma kako se ne secas, profanka si…Kad u Na Drini ćuprija u Višegradu Austrija dovede voz. Vidis da citam, vidis! Pa sta onda? Dignu prugu i uvedu…Sta? Kurve! Javnu kuću pored. E tako ti je sad kod nas. Srbija do…

Ma razvešću se. Sta sad! Ima da me drzi ko malo vode na dlanu ili nema jebanja. Bre, nema.

Znam ja sta on voli. Nekad nismo izlazili iz kreveta, a sa njom pustio stomak. Ej, ima ljubavnicu i stomak.

Ma sta je onda bilo? Ništa. Ništa. Imali smo vruću prepisku, ja sam misila da je neko drugi, neki kolega njegov iz opštine, koji me je stalno odmeravao…Ja na sastanak…Kad ono on. Bila teška situacija, al sam mu popusila u toaletu i mislila da sam izvadila stvar, kad ono…Tad počelo.

I nikako da stane.

++++++

Šta bre, kakav FDU?

Ko je još upisivao tu starudiju?

Pa neka sam ga ja završio, zato i kažem. Ali je to drugo vreme bilo. Nekad si bio neko.

Seks, droga i rokenrol. I filmovi…Ceo dan u Kinoteci.

Sad na jutubu nema šta nema.-

Sad je sve one man show. Bre ima da voziš 4G i virtual reality i dron i green room a ne peške nešto. Kao snimiš, montiraš i da te bot vidi..Emituješ, pa Srbija uživa. Ih, bre koja Srbija. Region…A niko ništa ne veruje. Tako ti je sad.

Jebo umetnost.  Sve je novac.

Pa ti gledaj šta ćeš.